Epilare Laser Dioda Total

Acum că te-ai hotărât să scapi definitiv de inconveniențele epilatului clasic, te așteptăm la Complet Fusion! Pentru epilarea definitivă folosim aparatura cu laser diodă, superioară tehnologiei IPL (Intense Pulsed Light). Principalul avantaj al epilării definitive cu laser diodă este că funcționează pe orice tip de ten, inclusiv pe cel foarte bronzat, ceea ce face posibilă intervenția chiar și pe timpul verii. Acționând direct prin distrugerea rădăcinii firului de păr, aparatul are inclus și un sistem de răcire care face procedura mult mai confortabilă. Te așteptăm lângă Arcul de Triumf, pe  Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 48, la salonul de infrumusetare Complet Fusion.

MUSTATA – 60 Lei / Sedinta
PERCIUNI – 60 Lei / Sedinta
LINIA BIKINI ALBA – 60 Lei / Sedinta
SUNA ACUM
FATA TOTAL – 100 Lei / Sedinta
AXILA – 60 Lei / Sedinta
EPILARE LASER TOTAL – 350 Lei / Sedinta
SUNA ACUM
PICIOARE TOTAL – 200 Lei / Sedinta
BRATE TOTAL – 200 Lei / Sedinta
SPATE TOTAL – 150 Lei / Sedinta
SUNA ACUM

Epilare Laser Dioda – Epilare Definitiva Pentru Orice Tip De Piele

   Epilare laser dioda și epilare definitiva laser continuă să fie procedurile estetice cele mai căutate și sunt unele dintre cele mai mari piețe de estetică la nivel mondial. Dispozitivele laser și bazate pe lumină pot reduce și preveni creșterea viitoare, dar eficacitatea poate varia semnificativ în funcție de tehnologia utilizată. Vor explora astfel diferite metode de îndepărtare a părului pe bază de lumină și vă vom ajuta să determinați cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.
  Sfaturile primite de la specialiștii în estetică corporală de la Complet-Fusion.ro vă vor ajuta să vă hotărâți apoi dacă această epilare laser dioda și epilare definitiva laser este potrivită pentru dvs. În special la femei, părul nedorit determină modul în care ne simțim. Optează pentru epilare, pentru creme speciale, smulgere sau decolorare. Este dificil pentru o doamnă care are păr nedorit pe mâini, să meargă la o întâlnire, nu-i așa?

  Opțiunile pe termen mai lung includ electroliza, care utilizează un curent electric pentru a distruge foliculii de păr individuali și terapia cu laser. Deci, ce este terapia cu laser? Ce poate realiza? Și care sunt efectele secundare? Laserele folosite la epilare laser dioda și epilare definitiva laser au o singură culoare specifică și emit o lungime de undă de lumină. Lumina este transferată pielii și părului de pe mână.
  Aceasta se încălzește și dăunează țesutului din jur. Prin epilare laser dioda se obține permanent îndepărtarea părului, fără a deteriora țesutul din jurul firului de păr. Laserul trebuie să fie îndreptat către anumite zone de către cosmeticiană, celule care se află într-o parte a firului de păr, cunoscute sub numele de celule stem. Densitatea firelor de păr, optând pentru epilare laser dioda, va fi redusă pentru totdeauna dacă se realizează o îndepărtare definitivă a părului nedorit.

Ședințele pentru epilare laser dioda și epilare definitiva laser diferă în funcție de păr

   Epilare laser dioda și epilare definitiva laser se referă la faptul că firele de păr din zona tratată nu vor mai crește. Dar numărul de ședințe pentru epilare laser dioda și epilare definitiva laser diferă în funcție de persoană. De densitatea firelor de păr. După un singură ședință de epilare laser dioda unele fire de păr vor reapărea, prin urmare se poate întâmpla de multe ori ca unele persoane să aibă nevoie de epilare definitiva laser.
  Cu siguranță, firele de păr vor reapărea după o singură ședință, de aceea este indicată epilare laser dioda pentru îndepărtarea permanentă a firele de păr. Persoanele cu păr închis la culoare pot realiza de obicei epilare definitiva laser cu 4-6 tratamente la fiecare 4-6 săptămâni. Persoanele cu păr blond vor obține doar reducerea definitivă a părului și pentru epilare definitiva laser vor avea nevoie de mai multe ședințe.

  Veți fi sfătuit să purtați ochelari de protecție în timpul tratamentului de epilare definitiva laser pentru a preveni rănirea ochilor. Veți avea, de asemenea, unele dureri în timpul tratamentului, în special la început. Acest lucru se datorează în principal nu îndepărtării întregului păr din zona tratată înainte de procedură. Firele de păr ratate în timpul bărbieritului absorb energia laserului și încălzesc suprafața pielii. Există mai puțină durere realizând tratamente repetate la intervale regulate.
  Pielea ta se va simți fierbinte timp de 15-30 de minute după tratamentul pentru epilare definitiva laser. Pot apărea roșeață și umflare timp de până la 24 de ore după tratamentul de epilare definitiva laser. Epilarea cu laser poate părea ambiguu de chinuitoare, dar știința din spatele procedurii este de fapt destul de simplă. Tehnologia pentru epilare definitiva folosește laser cu diodă cu energie scăzută și cu pulsații rapide pentru a evita durerea asociată cu laserele convenționale.

Fiecare femeie modernă apelează acum la ședințele de epilare definitiva laser

   Epilare definitiva laser pentru femei preocupate de aspectul lor! Atunci când cauți pe internet epilare laser dioda pareri vei găsi opinii diferite. Dar aceste rânduri scrise despre epilare laser dioda pareri sunt experiențele unor persoane care nu au găsit esteticianul potrivit. Această tehnică de epilare definitiva laser a devenit mai populară datorită vitezei, siguranței și eficacității sale, deși rezultatele vor depinde de alegerea tehnologiei laser utilizată. Aceste lasere se caracterizează prin lungimea lor de undă.
  Laserul cu diodă este standardul de aur pentru pielea palidă (tip I) până la medie (tip III). Pentru epilare definitiva laser cel mai bun laser folosit este cel cu diodă cea mai bună opțiune pentru pielea maro deschis (tip III) până la deschis (tip II). Laserele cu o singură pulsație folosesc energie mare pentru a fi eficiente și ar necesita utilizarea de creme de amorțire pentru a calma durerea.

  Pentru a obține o reducere permanentă a părului, sunt necesare mai multe ședințe. Înainte de a citi despre epilare laser dioda pareri trebuie să știți că, odată ce v-ați decis să vă epilați cu laser, nu trebuie să smulgeți sau să vă epilați cu ceară cu cel puțin o lună înainte de tratament. Pe lângă produsele autobronzante, ar trebui să evitați și expunerea inutilă la soare pe zonele de tratat cu epilare definitiva laser, cu o lună înainte și după tratament.
  Nu aplicați creme sau alte loțiuni și nu faceți nici un fel de peeling cu o săptămână înainte de procedura de epilare definitiva laser. Părul inutil este bărbierit înainte de aplicarea gelului. Laserul vine apoi pe piele în mișcare, încălzind selectiv melanina din foliculul de păr, păstrând în același timp restul pielii nevătămată. După mai multe mișcări, prima ședință de epilare definitiva laser de la Complet-Fusion.ro este gata!

CONTACT

Adresa

Calea Văcărești, Număr 207, Sector 4, București

PROGRAM

Luni –Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 9:00-19:00
Duminica: Inchis

Contact

contact@complet-fusion.ro

Telefon

+40 740 198 551
+40 735 643 994

Calea Văcărești 207, Sector 4, București