NUTRITIE

De foarte multe ori, eforturile noastre de a ne menține o siluetă potrivită, așa cum ne-o dorim, nu au rezultate pe măsura „sacrificiilor” pe care le facem. Încercăm diverse diete, reducem la maxim cantitatea de hrană, doar pentru ca să constatăm că schimbările sunt foarte puțin vizibile.

Mai mult decât atât, anumite regimuri alimentare pe care le încercăm nu sunt potrivite deloc cu particularitățile organismului nostru și, prin urmare, conduc la dezechilibre, care ne reduc vitalitatea și ne provoacă stări mai puțin bune.Aici devine foarte importantă intervenția tehnicianului nutriționist, care, în urma unor analize corporale, poate restabili echilibrul interior, prin diete personalizate. Analiza compoziției corporale este întotdeauna primul pas în evaluarea corporală corectă și în determinarea nevoilor reale ale organismului.

Pe lângă analiza corporală, în cadrul unei consultații la medicul nutriționist, vei beneficia de evaluarea alimentației actuale și de un plan alimentar personalizat pentru 7 zile.Mai mult, în cadrul salonului Complet Fusion puteți combina dietele personalizate cu terapiile de remodelare corporală, ceea ce vă va duce rapid la schimbările de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o viață sănătoasă și plină de succes!

NUTRITIE

ANALIZA CORPORALA – 100 LEI
CONSULTATIE NUTRITIE SI PLAN ALIMENTAR PERSONALIZAT – 300 Lei
SUNA ACUM

PACHET NUTRITIE – 600 LEI 800 LEI  

ANALIZA INITIALA

Cunoasterea clientului, efectuarea analizei corporale si masuratori, primirea unui chestionar, precum a unui jurnal alimentar pe care clientul il completeaza pentru urmatoarea sapramana.

JURNAL ALIMENTAR IMBUNATATIT

Clientul va primi un meniul special conceput cu scopul de a imbunatati obiceiurile alimentare.

PLAN ALIMENTAR PERSONALIZAT PENTRU O LUNA

Dupa testarea jurnalului alimentar imbunatatit, clientul primeste un jurnal alimentar lunar imbunatatit in doua parti (fiecare pe cate doua saptamani), si o lista de cerinte pentru preparatele care se gasesc in meniu.

MONITORIZARE

Dupa primele doua saptamani de meniu personalizat, clientul revine la clinica pentru a face o noua evaluare pe aparatul de analiza corporala. Astfel, se observa evolutia si se stabileste daca este cazul ca planul alimentar sa se modifice pentru urmatoarele 2 saptamani.

SUPORT SAPTAMANAL ONLINE

Pe parcursul programului vor exista patru intalniri prin intermediul WhatsApp, fiecare de cate 15 minute, in care se discuta despre cum s-a simtit clientul in saptamana respectiva si cum se poate imbunatati experienta.

SUNA ACUM

CONTACT

Adresa

Calea Văcărești, Număr 207, Sector 4, București

PROGRAM

Luni –Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 9:00-19:00
Duminica: Inchis

Contact

contact@complet-fusion.ro

Telefon

+40 740 198 551
+40 735 643 994

Calea Văcărești 207, Sector 4, București