TRATAMENTE CORPORALE

În materie de remodelare corporală, tehnologiile au ajuns la niște rezultate remarcabile. La Complet Fusion, salon de înfrumusețare, folosim cele mai moderne aparate, pentru următoarele proceduri de tratamente corporale:

Lipo-laserul

Lipo-laserul, care topește grăsimea inestetică din diverse zone și tratează celulita, prin utilizarea tehnologiei laser, acționează numai asupra celulelor grase; procedura nu lasă urme, nu afectează pielea, vasele de sânge și nici masa musculară și are rezultate vizibile după fiecare ședință; în plus, activează metabolismul celular.

Electrostimularea corporala

Electrostimularea corporală, o procedură simplă și sigură, care stimulează mușchii cu ajutorul micro-curenților; o ședință echivalează cu mai multe ore de gimnastică fără întrerupere; rezultatele sunt îmbunătățirea aspectului fizic, definirea musculaturii, înlăturarea durerilor musculare și a stresului; procedura este contraindicată pentru femei însărcinate, hipertensivi, diabetici, persoane care au stimulatoare cardiace electronice sau tije metalice.

Cavitația corporala

Cavitația corporală, sau liposucția virtuală, o metodă extrem de eficientă de combatere a celulitei și a eliminării depozitelor de grăsimi, care pot fi eliminate extrem de greu sau deloc prin dietă și sport; procedura este fără durere și se bazează pe ultrasunete, care pătrund în țesutul adipos și îndepărtează permanent celulele de grăsime.

Dermocell

Dermocell, un aparat care elimină celulita, indiferent de cât de avansat este stadiul, utilizarea procedurii având efect de durată prin împiedicarea formării de țesut adipos; folosește metoda aspirației, o metodă non-invazivă și nedureroasă; alte rezultate benefice sunt eliminarea rapidă a toxinelor și lichidelor precum și stimularea sistemului circulator.

Presodrenajul cu laser

Presodrenajul cu laser, o procedură care are la bază presarea controlată a anumitor zone, prin intermediul unui costum special, conectat la o unitate centrală; reactivează circulația sanguină și limfatică, duce la eliminarea toxinelor și la oxigenarea țesuturilor periferice; are rezultate la picioare grele sau umflate și este complementar cu alte proceduri, cum ar fi Cavitația corporală sau Electrostimularea.

PRETURI TRATAMENTE CORPORALE

ELECTROSTIMULARE 45 Minute – 120 Lei / SEDINTA
LIPO LASER 30 Minute – 130 Lei / SEDINTA
CAVITATIE RF 30Minute – 150 Lei / SEDINTA
DERMOCELL 20 Minute – 130 Lei / SEDINTA
IMPACHETARI TERMOCUVERTURA 40 Minute – 120 Lei / SEDINTA
PRESODRENAJ CU LASER 40 Minute – 130 Lei / SEDINTA
SUNA ACUM

PACHETE TRATAMENTE CORPORALE

PACHET 1

10 Sedinte PRESODRENAJ LASER 40 Min + 3 Sedinte Dermocell 20 Min BONUS = 1200 Lei
10 Sedinte ELECTROSTIMULARE 45 Min + 3 Sedinte Dermocell 20 Min BONUS = 1200 Lei
SUNA ACUM

PACHET 2

7 Sedinte PRESODRENAJ LASER 40 Min + 3 Sedinte Cavitate 40 Min BONUS = 1120 Lei
7 Sedinte THERMOSLIM IN TERMOCUVERTURA 40 Min + 3 Sedinte Cavitate 40 Min BONUS = 1120 Lei
7 Sedinte ELECTROSTIMULARE 45 Min + 3 Sedinte Cavitate 40 Min BONUS = 1120 Lei
SUNA ACUM

PACHET 3

10 Sedinte DERMOCELL 20 Min + 3 Sedinte Presodrenaj Laser 40 Min BONUS = 1500 Lei
10 Sedinte LIPOLASER 30 Min + 3 Sedinte Presodrenaj Laser 40 Min BONUS = 1500 Lei
10 Sedinte ELECTROSTIMULARE 45 Min + 3 Sedinte Presodrenaj Laser 40 Min BONUS = 1500 Lei
SUNA ACUM

PACHET 4

10 Sedinte LIPOSAUNA IN TERMOCUVERTURA 45 Min + 1 Tratament Facial BONUS = 1300 Lei
10 Sedinte ELECTROSTIMULARE 45 Min + 1 Tratament Facial BONUS = 1300 Lei
10 Sedinte VACUUM 20 min + 1 Tratament Facial BONUS = 1300 Lei
SUNA ACUM

Fiecare femeie de peste 30 de ani are nevoie de tratamente corporale la Complet-Fusion.ro

   Tratamente corporale – pentru că nu există un loc mai luxos pentru o doamnă! La Complet-Fusion.ro corpul îți mulțumește după fiecare tratamente corporale efectuate după recomandarea cosmeticienelor. Suntem pasionați să oferim oaspeților noștri și în special doamnelor peste 30 de ani, cele mai splendide și de neuitat experiențe de răsfăț, tratamente corporale recomandate și realizate cu multă pasiune și dăruire. Este de la sine înțeles că vizitarea unui salon care oferă tratamente corporale doamnelor este o modalitate fantastică de a te relaxa și de a te elibera de stres.
  O vizită la salon oferă o oportunitate excelentă de a scăpa de stresul cotidian al vieții și de a avea un timp pentru mine prețios, un moment de răsfăț la tratamente corporale. Orice moment de relaxare are atât de multe beneficii suplimentare, cum ar fi o minte limpede și o productivitate crescută odată ce termini orice fel de tratamente corporale recomandate!

  A ști ce tratamente corporale de înfrumusețare merită cu adevărat banii poate fi un lucru dificil de judecat. În general, aceste tratamente corporale de înfrumusețare nu sunt ieftine, așa că atunci când ești dispus să investești în tratamente obișnuite pentru păr, piele sau corp, este plăcut să știi că ceea ce plătești îți va da rezultate grozave. Deci, care este tratamentul potrivit pentru tine? Și ce tratamente corporale funcționează de fapt?
  Tratamentele pe care le vei iubi sunt cele care se potrivesc perfect vârstei tale, nevoilor sau preocupărilor tale. Unul dintre tratamentele corporale de înfrumusețare ușoare care se pot face acasă este optarea pentru tratamente faciale. Tratamentele faciale sunt un proces mult mai ușor de făcut, deoarece ajută la curățarea în profunzime a pielii și, de asemenea, la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Produsele faciale curăță pielea în profunzime și promit să vă ofere o piele strălucitoare și luminoasă.

Pentru o piele strălucitoare apelați la tratamente corporale și electrostimulare

   Tratamente corporale și electrostimulare – combinația perfectă pentru un corp de invidiat! Este dovedit științific – electrostimulare sau stimularea electrică a mușchilor este benefică pentru obținerea unor rezultate estetice pozitive și mai mult decât măgulitoare. Dacă se combină această electrostimulare cu tratamente corporale pentru celulită, rezultatele nu vor întârzia să apară rapid. Printre acestea se numără îndepărtarea celulitei, tonifierea feselor, modelarea abdomenului, eliminarea grăsimii la nivelul brațelor și pierderea grăsimii, toate se vor realizare prin electrostimulare.
  În consecință, aceste tratamente corporale și electrostimulare au devenit un element foarte important pentru sectorul estetic de astăzi. În plus, prin electrostimulare se pot obține rezultate rapide și vizibile. Unul dintre cele mai bune avantaje ale soluțiilor de electrostimulare pentru sectorul estetic pe care le oferim sunt apreciate încă de la prima ședință și se prelungesc în timp, deoarece sunt de lungă durată. Ca urmare, clienții sunt foarte motivați să continue fiecare tratament de electrostimulare.

  După patru sau șase ședințe, în plus, s-au obținut efecte vizibile și de durată prin electrostimulare, combinată cu tratamente corporale adecvate. În cazul celulitei, de exemplu, putem lucra pe zone specifice și localizate ale corpului datorită costumelor noastre de electrostimulare și putem reduce grăsimea cu aproximativ 20% în zonele cele mai dificile, acționând asupra țesutului profund și ajustând intensitatea și frecvența impulsurilor electrice.
  Un proces revoluționar și inovator de electrostimulare este cheia care îți permite să rezolvi una dintre cele mai recurente probleme estetice din zilele noastre: temuta celulită. Aceasta este, după cum probabil știți, o modificare fiziologică în distribuția grăsimii corporale, prin care aceasta este stocată în anumite țesuturi care au un aspect recunoscut: așa-numita coajă de portocală. Este un sistem nedureros, eficient și total de încredere, iar cu douăzeci de minute de două ori pe săptămână clientele va putea vedea rezultate vizibile în câteva ședințe de electrostimulare.

Apelând la impachetari tunel și vacuum-ul corporal tonificați abdomenul și fesierii!

   Impachetari tunel – pentru fiecare doamnă preocupată de corpul ei! Trecerea timpului, mai ales, și alte împrejurări ale vieții ne pot genera în brațe un aspect flasc care ne poate limita atunci când vine vorba de purtarea anumitor ținute sau de îmbrăcarea în costum de baie. Pe termen foarte lung, practicarea sportului ajută într-o anumită măsură la compensarea acestor efecte, dar apelând la impachetari tunel efectele estetice nu vor întârzia să apară. Prin impachetari tunel și vacuum-ul corporal, putem ajuta cel mai bine la tratarea și rezolvarea acestei probleme.
  De la primele ședințe efectuate, rezultatele vor începe să fie vizibile și, încetul cu încetul, aspectul brațelor se va îmbunătăți considerabil și va căpăta un aspect mult mai tineresc și frumos. Frumusețea corpului nostru are nevoie mai multe acțiuni estetice în zilele noastre. Multe doamne apelează acum la impachetari tunel și vacuum-ul corporal. Mai ales când vine vorba despre fesieri și abdomen.

  Obținerea unei siluete dinamice și mai armonioase, pentru a-i conferi o formă rotunjită și atractivă sunt servicii din ce în ce mai solicitate. Deși o alimentație sănătoasă este esențială, uneori exercițiile sportive necesită o muncă constantă, pe termen lung și adesea prea solicitantă. Cu toate acestea, prin impachetari tunel și vacuum-ul corporal putem colabora din centrul nostru de estetică în această direcție. Aplicarea acestei tehnologii tonifică mușchii și permite creșterea masei musculare.
  Asta înseamnă că moliciunea și grăsimea dispar, tonifiind astfel zonele localizate și oferind o duritate mai mare mușchilor. Totul devine simplu, rapid și eficient dacă apelați la tratamente corporale regulate, la impachetari tunel și vacuum-ul corporal. Primim adesea clienți a căror principală problemă în atingerea obiectivelor, fie că este vorba de slăbire sau de tonifiere, este performanța. În multe cazuri, se datorează alimentației proaste și lipsei de somn. Electrostimularea joacă un rol important în aceasta din urmă.

Prin tratamente corporale adecvate și electrostimulare se eliberează stresul și se îmbunătățește somnul!

   Tratamente corporale și electrostimulare pentru o viață fericită! Pentru că avem nevoie de mulțumire sufletească, de liniște și mai ales de somn! Știai că prin electrostimulare stresul este eliminat și te ajută să dormi mai bine? Prin electrostimulare, se permite generarea de endorfine, cunoscute și sub denumirea de hormoni ai fericirii. Corpul le produce pentru a lupta și a atenua durerea. Stimularea electrică a mușchilor promovează aspectul acestora și astfel declanșează o activitate naturală care este mai mult decât valoroasă în reducerea stresului.
  Prin electrostimulare, se promovează calmul, reduce foarte mult percepția durerii, îmbunătățește starea de spirit, scade nivelul de adrenalină și reduce anxietatea. Iar prin tratamente corporale se produce o fericire deplină! Ca o consecință indirectă suplimentară, te culci mai relaxat și mai calm, așa că ajungi să adormi mult mai devreme și să dormi cele opt ore recomandate. Somnul este mult mai odihnitor!

  În plus, această odihnă îmbunătățită te ajută să te simți mai relaxat și mai fericit a doua zi, complicând astfel apariția stresului. Electrostimularea este foarte populară. Cel mai important, în acest caz, este o consecință directă a eficacității și satisfacției pe care le oferă clienților de toate felurile. Cu alte cuvinte, este o modă care este aici pentru a rămâne. Nu ceva trecător și efemer, ci dimpotrivă.
  Tehnologiile electrice de electrostimulare musculară funcționează, oferă rezultate și, prin urmare, devin din ce în ce mai căutate și apreciate. Iar recomandarea esteticienei pentru tratamente corporale este în funcție de necesitățile corpului fiecărei cliente. Pentru o fericire a trupului și a sufletului, apelați cu încredere la tratamente corporale eficiente la Complet-Fusion.ro!

CONTACT

Adresa

Calea Văcărești, Număr 207, Sector 4, București

PROGRAM

Luni –Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 9:00-19:00
Duminica: Inchis

Contact

contact@complet-fusion.ro

Telefon

+40 740 198 551
+40 735 643 994

Calea Văcărești 207, Sector 4, București