TOT CE ESTE DESPRE TINE CONTEAZĂ

TOT CE ESTE DESPRE TINE CONTEAZĂ

Imperfecțiunile noastre ajung să ne deranjeze, uneori chiar să ne afecteze viața, pentru că știm că putem interveni, putem să fim mult mai bine decât suntem acum. Pentru fiecare dintre noi contează mulțumirea interioară, de aceea suntem datori să facem tot ce ne stă în putință pentru asta.

Trăim de două decenii în secolul 21 și tehnologia a avansat fantastic de mult. Intervențiile asupra esteticii umane au devenit din ce în ce mai multe, și cu mult mai puțin stresante. Iar specialiștii noștri au la dispoziție cele mai noi instrumente pentru a face din estetică o artă. De aceea, am pregătit pentru tine un set complet de proceduri, pe care să le integrezi în programul tău zilnic, totul pentru a fi într-o formă de invidiat!

Frumusețea ESTE promisiunea fericirii. De aceea, Complet Fusion este locul pe care îl cauți, pentru a-ți duce frumusețea la potențialul maxim. La noi ai parte de o nutriție personalizată, care să îți echilibreze corpul și să îți furnizeze energia necesară ca să poți străluci. Te relaxezi și te bucuri de diversele terapii prin masaj, care îți topesc stresul, lăsând în loc o stare interioară de bine, molipsitoare pentru ceilalți. Și ai la dispoziție o multitudine de tratamente corporale și faciale, care îți modelează corpul exact așa cum îți dorești.

Așa că, este atât de simplu să faci pasul cu noi acum, pentru a-ți atinge potențialul maxim de frumusețe și de bine interior. Pentru ca atunci când te uiți la tine, în oglindă, să te poți bucura pe deplin de ceea ce ești. Și pentru ca să vezi în ochii celorlalți armonia pe care o simt când te privesc în noua ta înfățișare.

Servicii

Nutritie

De foarte multe ori, eforturile noastre de a ne menține o siluetă potrivită, așa cum ne-o dorim, nu au rezultate pe măsura „sacrificiilor” pe care le facem. Încercăm diverse diete, reducem la maxim cantitatea de hrană, doar pentru ca să constatăm că schimbările sunt foarte puțin vizibile. Mai mult decât atât, anumite regimuri alimentare pe care le încercăm nu sunt potrivite deloc cu particularitățile organismului nostru și, prin urmare, conduc la dezechilibre, care ne reduc vitalitatea și ne provoacă stări mai puțin bune.

Aici devine foarte importantă intervenția medicului nutriționist, care, în urma unor analize corporale, poate restabili echilibrul interior, prin diete personalizate. Analiza compoziției corporale este întotdeauna primul pas în evaluarea corporală corectă și în determinarea nevoilor reale ale organismului. Pe lângă analiza corporală, în cadrul unei consultații la medicul nutriționist, vei beneficia de evaluarea alimentației actuale și de un plan alimentar personalizat pentru 7 zile.

Mai mult, în cadrul salonului Complet Fusion puteți combina dietele personalizate cu terapiile de remodelare corporală, ceea ce vă va duce rapid la schimbările de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o viață sănătoasă și plină de succes!

NUTRITIE

ANALIZA CORPORALA
100 LEI

CONSULTATIE NUTRITIE SI PLAN ALIMENTAR PERSONALIZAT
250 Lei

SUNA ACUM

TRATAMENTE CORPORALE

În materie de remodelare corporală, tehnologiile au ajuns la niște rezultate remarcabile. La Complet Fusion, salon de înfrumusețare, folosim cele mai moderne aparate, pentru următoarele proceduri de tratamente corporale:

Lipo-laserul

Lipo-laserul, care topește grăsimea inestetică din diverse zone și tratează celulita, prin utilizarea tehnologiei laser, care acționează numai asupra celulelor grase; procedura nu lasă urme, nu afectează pielea, vasele de sânge și nici masa musculară și are rezultate vizibile după fiecare ședință; în plus, activează metabolismul celular

Electrostimularea corporală

Electrostimularea corporală, o procedură simplă și sigură, care stimulează mușchii cu ajutorul micro-curenților; o ședință echivalează cu mai multe ore de gimnastică fără întrerupere; rezultatele sunt îmbunătățirea aspectului fizic, definirea musculaturii, înlăturarea durerilor musculare și a stresului; procedura este contraindicată pentru femei însărcinate, hipertensivi, diabetici, persoane care au stimulatoare cardiace electronice sau tije metalice.

Cavitația corporală

Cavitația corporală, sau liposucția virtuală, o metodă extrem de eficientă de combatere a celulitei și a eliminării depozitelor de grăsimi, care pot fi eliminate extrem de greu sau deloc prin dietă și sport; procedura este fără durere și se bazează pe ultrasunete, care pătrund în țesutul adipos și îndepărtează permanent celulele de grăsime

Dermocell

Dermocell, un aparat care elimină celulita, indiferent de cât de avansat este stadiul, utilizarea procedurii având efect de durată prin împiedicarea formării de țesut adipos; folosește metoda aspirației, o metodă non-invazivă și nedureroasă; alte rezultate benefice sunt eliminarea rapidă a toxinelor și lichidelor precum și stimularea sistemului circulator

Vacuum-ul corporal

Vacuum-ul corporal, o procedură care, folosind efectul de vacuum, arde grăsimile, conducând la scăderea în centimetri și la ameliorarea vergeturilor; prin eliminarea toxinelor și îmbunătățirea sistemului circulator, tonifică pielea și o face mai luminoasă și duce la eliminarea durerilor de picioare

Presodrenajul cu laser

Presodrenajul cu laser, o procedură care are la bază presarea controlată a anumitor zone, prin intermediul unui costum special, conectat la o unitate centrală; reactivează circulația sanguină și limfatică, duce la eliminarea toxinelor și la oxigenarea țesuturilor periferice; are rezultate la picioare grele sau umflate și este complementar cu alte proceduri, cum ar fi Cavitația corporală sau Electrostimularea

Împachetări în tunel cu infraroșu

Împachetări în tunel cu infraroșu, o procedură ideală pentru slăbirea, atât în kilograme, cât și în centimetri; razele infraroșii transmit căldura în corp până la nivel celular și, astfel, se creează un efect de saună, ducând la arderea a cel puțin 750 de calorii în 40 de minute; rezultatele procedurii sunt: reducerea greutății corporale, tratament anti-celulitic cu efecte vizibile rapid, întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației, accelerarea metabolismului și rezolvarea problemelor de constipație prin accelerarea tranzitului intestinal

TRATAMENTE CORPORALE

ELECTROSTIMULARE
45 Minute - 120 Lei / SEDINTA

LIPO LASER
30 Minute - 150 Lei / SEDINTA

CAVITATIE RF
30Minute - 100 Lei / SEDINTA

DERMOCELL
20 Minute - 30 Lei / SEDINTA

VACUUM CORPORAL
20 Minute - 100 Lei / SEDINTA

IMPACHETARI TUNEL INFRAROSU/TERMOCUVERTA
40 Minute - 100 Lei / SEDINTA

PRESODRENAJ CU LASER
40 Minute - 120 Lei / SEDINTA

SUNA ACUM

TRATAMENTE FACIALE

Intervențiile de cosmetică au devenit, de ceva vreme, parte din întreținerea noastră curentă. Și asta pentru că stresul produs pielii din cauza mediului în care trăim și efectele oboselii acumulate ajung să își pună amprenta mai mult decât este normal pe aspectul nostru fizic. La Complet Fusion, salon de înfrumusețare, ai parte de toată atenția și grija necesară.

Fie că vorbim de tratamente faciale de curățare și hidratare, tratamente acneice și lipidice, peeling chimic, microdermoabraziune cu diamant, mezoterapie non-invazivă sau minim invazivă, rejuvenare celulară cu laser sau alte tipuri de intervenții, efectele sunt dintre cele mai benefice pentru tine. Între rezultatele pe care le obții în salonul nostru, prin tratamentele de cosmetică medicală, se numără: reducerea vizibilă a ridurilor, cicatricilor, cuperozei și acneei, îmbunătățirea texturii pielii, ameliorarea pungilor de sub ochi, redarea luminozității feței, reducerea dimensiunilor porilor.

Pentru a completa armonia chipului tău, poți beneficia, de asemenea, de proceduri de pensare stilizată și/sau vopsirea  sprâncenelor precum și de micropigmentare semipermanentă.

TRATAMENTE FACIALE

TRATAMENT DE CURATATRE SI HIDRATATRE
250 LEI

TRATAMENT ACNEEIC SI LIPIDI
250 LEI

PEELING CHIMIC
350 LEI

TRATMENT TEN MATUR
250 LEI

MASAJ
  30 Minute - 100 LEI

PENSAT STILIZAT SPRANCENE
30 Minute - 60 LEI

PENSAT CURATAT
 
30 Minute - 40 LEI

VOPSIT SPRANCENE
  30 Minute - 15 LEI

MICRODERMOABRAZIUNE CU DIAMANT
150 LEI

MESSOTERAPIE
300 LEI

MICROPIGMENTARE SPRANCENE FIR CU FIR SEMIPERMANENTA
800 LEI

MICROPIGMENTARE POWER TEHNIC SEMIPERMANENTA
800 LEI

SUNA ACUM

EPILARE LASER DIODA

Acum că te-ai hotărât să scapi definitiv de inconveniențele epilatului clasic, te așteptăm la Complet Fusion! Pentru epilarea definitivă folosim aparatura cu laser diodă, superioară tehnologiei IPL (Intense Pulsed Light). Principalul avantaj al epilării definitive cu laser diodă este că funcționează pe orice tip de ten, chiar și foarte bronzat, ceea ce face posibilă intervenția chiar și pe timpul verii. Acționând direct prin distrugerea rădăcinii firului de păr, aparatul are inclus și un sistem de răcire care face procedura mult mai confortabilă. Te așteptăm lângă Arcul de Triumf, pe  Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 48, la Complet Fusion, salon de înfrumusețare.

ZONA MINI

MUSTATA
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

PERCIUNI
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

BARBIE
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

PERINEU
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

AREOLE MAMARE
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

MAINI
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

LABA PICIORULUI
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

LINIA ALBA
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

LINIA BIKINI
150 Lei EA -  200 Lei EL / Sedinta

SUNA ACUM

ZONA MIDI

FATA
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

GAT
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

CEAFA
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

UMERI
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

OMOPLATI
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

DORSAL
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

LOMBAR
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

ABDOMEN
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

PECTORALI
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

AXILE
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

FESE
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

INGHINAL
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

BRAT
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

PICIOR
250 Lei EA - 300 Lei EL / Sedinta

SUNA ACUM

ZONA MAXI

GAMBE
350 Lei EA - 400 Lei EL / Sedinta

COAPSE
350 Lei EA - 400 Lei EL / Sedinta

PICIOARE
350 Lei EA - 400 Lei EL / Sedinta

BRATE
350 Lei EA - 400 Lei EL / Sedinta

SUNA ACUM

masaj

Starea de bine este preocuparea noastră centrală, motiv pentru care vă recomandăm să introduceți în programul dumneavoastră ședințele de masaj terapeutic.

Relaxarea căpătată după o ședință de masaj combate cu succes stresul acumulat în viața cotidiană. Tot ce ai de făcut este să te așezi pe masă și să îți lași gândurile să zboare, în timp ce corpul tău primește doza de terapie. Atunci când te vei ridica, după terminarea masajului, vei simți cum totul este mai ușor și cum corpul tău se bucură de o nouă energie benefică.

Pentru a fi eficiente, terapiile prin masaj trebuie orientate pe particularităților fiecărui caz în parte. Suntem adepții abordării personalizate, așa că specialiștii noștri folosesc un mix de tehnici care au un efect rapid și de lungă durată.

Este bine de știut că PREVENȚIA este extraordinar de importantă în cazul evitării neplăcerilor provocate de diversele forme de durere corporală, așa că nu ezita să consulți pachetele noastre de întreținere!

CUPLU

60 Minute - 300 Lei

90 Minute - 400 Lei

SUNA ACUM

RELAXARE

30 Minute - 100 Lei

50 Minute - 150 Lei

80 Minute - 300 Lei

SUNA ACUM

ANTICELULITIC

30 Minute - 100 Lei

50 Minute - 150 Lei

80 Minute - 300 Lei

SUNA ACUM

REFLEXOTERAPIE

30 Minute - 100 Lei

50 Minute - 150 Lei

80 Minute - 300 Lei

SUNA ACUM

CONTACT

Adresa

Calea Văcărești, Număr 207, Sector 4, București

PROGRAM

Luni –Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 9:00-19:00
Duminica: Inchis

Contact

contact@complet-fusion.ro

Telefon

+40 740 198 551
+40 735 643 994

Calea Văcărești 207, Sector 4, București